E shihni këtë fëmijë në foto? Sot është njëra nga këngëtaret më të njohura

Jeta e saj sot është në qendër të vëmendjes.

Ajo është padyshim një ndër këngëtaret shqiptare më të njohura dhe të suksesshme. Bëhet fjalë për Nora Istrefin.

3 vite më parë, në vrerën e 2019, Nora Istrefi dhe Robert Berisha konfirmuan divorcin pas 13 vitesh bashkë. Ky ishte një ndër divorcet më të bujshme në vend që mori për shumë gjatë vëmendjn e mediave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.