E Tra dhtoi Me Serbin, Por E Ka Lanë Pa Parë Fëmijët Prej 4 Vitesh, Shqiptari Nuk Mban Dot Lotët: Dua Fëmijët

Në emisionin “Shqipëria Live” ka treguar i trishtuar historinë duke thënë se fëmijët i mori shteti gjerman pasi burri ndodhej në azil dhe gruaja i braktisi për tu lidhur me një serb. Por ajo u rikthye pas 23 muajsh dhe mori fëmijët, ndërsa Fejzën, ditën që do të takonte fëmijët, shteti gjerman e ktheu në Shqipëri.

Me lot në sy, thotë se nuk kërkon asgjë tjetër vecse të ketë fëmijët pranë. Lulzim Fejza: Dua që fëmijët të kontaktojnë me babain e vet dhe dua të rrij afër fëmijëve. Nuk kam për tu fejuar as për tu martuar, ata tre fëmijë kam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.