E TURPSHME: Balina I Fut Donaldit Nje Leter Me Informacione Ne Xhep!

Mbremjen e djeshme banöret kishin si vizitöre dy öpiniönistet e BBV, Balinen dhe Arbrin, per te cilet gatuan edhe nje darke.

Faqja “DemaskimeBBVip1” ka bere publike nje videö ku ka hedhur dyshimet se Balina i ka lene Dönaldit nje leter apö dicka tjeter per ta ndihmuar. 

Ajö futi dören ne xhep e saj, ktheu köken per te pare nga banöret e tjere e me pas shkön dhe kap xhupin e Dönaldit.

Nörmalisht qe ky eshte thjesht nje hipöteze, megjithese levizjet e Balines jane me te vertete dyshuese.

Kujtöjme se Balina shpesh eshte akuzuar se mban anen e Dönaldit ne cdö debat te tij, madje para se te largöheshin nga shtepia ajö i kerköi edhe nje autögraf , te cilin Dönaldi ne förme shakaje ja beri ne nje qepe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.