E VËRTETA SE PËRSE ARJOLA DEMIRI MUND TË JETË FITUESE E “BIG BROTHER ALBANIA VIP”

Instagrami është rrjeti social shumë i frekuentuar nga miliona njerëz anë e kënd botës.

Ky rrjet social, është shndërruar në njëfar barometri për matjen e famës dhe ndikimit të njerëzve publik që kanë tek masa.

Në “Big Brother VIP”, ndër të tjerash është tentuar të ketë edhe njerë që kanë shumë ndikim në botë virtuale.

Mes emrave më të ndjekur në Instagram që gjendet brenda shtëpisë së “Big Brother Albania VIP”, është ai i aktores Arjola Demiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.