E zeza nënë: Makina u kthye pērmbys dhe u bë cópa, kjo është 15-vjeçarja shqiptare që dha shpírt mes të rrugës

Një vajzë 15-vjeçare shqiptare húmbi jetën të shtunën në mbrëmje në Montreal ndërsa u përpoq t’i vinte në ndihmë një shoferi të aksídentúar në një garë makinash.

Në përpjekje për t’i ardhur në ndihmë, makina e vajzave u pērplas nga një automjet tjetër garash. Sipas raportit të POLI CISE, ngjarja ndodhi rreth orës 6.30 pasdite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.