Edhe një familje bëhet me shtëpi të re, donatore e vetme një grua

Një familje nga Gjakova është bërë me shtëpi të rë njofton faqja Jetimat e Ballkanit.

Për më shumë rreth historisë prekëse të Lumnijes dhe familjes së tij, do të pu blikohet vi deo dhe mund ti shihni pam jet, këtu në faqen zyrtare të shoqatës si dhe në kanalin zyrtar në Youtube: “Jetimat e Ballkanit”. Familja, shtëpinë e gëzoftë!
Bamirësit, Zoti i shpërbleftë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.