Edhe Vëllezërit Mziu përfshihen në debatin mes Mihrijes e Remzies: S’na thirrën, s’i thirrëm as ne

Në debatin për ftesën e mosftesën në fejesa e dasma të djemve të këngëtarëve të njohura, Remzie Osmani dhe Mihrije Braha, janë përfshirë edhe Vëllëzërit Mziu.

Edhe ata thonë se njëherë nuk kanë marrë ftesë nga dy këngëtaret, e për këtë arsye kanë vendosur që as këta të mos i thirrin.

“Drejt me t’kallxu një herë nuk na patën thirrë ato neve, shkum me një vend, dolën krejt bashkë edhe s’na thirrën, për qata s’i thirrëm as na. Nëse na thirrin ato, i thirrim edhe na”, tha njëri nga vëllëzërit Mziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.