Edita Sopjani në pritjen e ëmbël, pozon me barkun e rrumbullakosur

Edita Sopjani realizon fotosesionin e shtatzënisë, pozon me barkun e rrumbullakosur.

Njihet më shumë si këngëtare, por që prej vitesh është fokusuar edhe në botën e televizionit si moderatore.

Bëhet fjalë për Edita Sopjanin e cila është në pritje të ëmbël dhe tashmë ka realizuar edhe një fotosesion mahnitës të shtatzënisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.