Ekspozoi Gj*ksìn KomρΙet, 21-V jeçαren Desh E Zbritën Nga Avioni: Le Nam! Hìdh Diçka Krahëve!

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një prej aeroporteve në Birmingham.

Një 21-vjeçare rrezikoi të humbiste udhëtimin e saj dhe ta zbrisnin nga avioni pasi ishte veshur në mënyrë të papërshtatshme.
Vajza e quajtur Emily O’Connor kishte veshur një bluzë të shkurtër të zezë dhe pantallona ngjyrë portokalli me bel të lartë, kur një

prej anëtarëve të stafit të linjës ajrore i tha të zbriste pasi nuk kishte respektuar kodin e veshjes.Ajo u çua në këmbë dhe nisi t’u drejtohej udhëtarëve të tjerë:

Leave a Reply

Your email address will not be published.