Eksulzive: Baba Vanga kishte parashikuar pushtimin e Ballkanit nga Serbia

Eksulzive: Baba Vanga kishte parashikuar pushtimin e Ballkanit nga Serbia 2022 po ashtu edhe per ukraninen nga rusia

Magjistarja e njohur Baba Vanga në parashikimet e saj për vitin 2022 kishte përmendur edhe mes Ukrainës dhe Rusisë.

Sipas mediave të huaja, Baba Vanga kishte parashikuar se Rusia mund ta pushtojë Ukrainën gjatë vitit 2022.

“Ndërkohë, Rusia thuhet se ka miratuar planet për “varreza masive urgjente” mes frikës se një mund të shpërthejë pas një pushtimi të Ukrainës“, raportonin mediat ruse.

Gazeta ruse MK thotë se vendet e varrimit u ndërtuan si prioritet pasi dyshohet se u shfaqën në dokumentet ligjore të zbuluara që pritet të hyjnë në fuqi më 1 shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.