ELITA NDAN MOMENTIN KUR SHTRIHET NË GJOKSIN E GJIKOS

Elita dhe Gjiko e shprehin dashurinë në mënyra të ndryshme.

Dyshja nuk ndalen me poza të shumta, duke kaluar gjithmonë në lajm.
Në këtë imazh të fundit, të cilin e ka publikuar Elita dyshja shihen me një moment të mrekullueshëm së bashku.
Duke qenë pakomplekse, shikojeni se si ajo shtrirë publikisht në gjoksin e bashkëshortit.
Theksojmë, dyshja janë prindër të dy fëmijëve

Leave a Reply

Your email address will not be published.