Elita Rudi me mesazh për nënat: Mos e harroni veten

Elita Rudi është nënë e dy fëmijëve, Zëri dhe Bota.

Prezantuesja e njohur është larguar nga ekrani prej kohësh duke iu përkushtuar rritjes së fëmijëve të saj.

Për ndjekësit e shumtë në rrjete sociale ajo vazhdimisht ndan momente padyshim lumturie por edhe vështirësie në rritjen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.