Elvana Gjata g*ditet në palestrës, çfarë ndodhime të

Elvana Gjata go ditet në mes të palestrës.

Elvana Gjata është padyshim një ndër emrat më të pëlqyer shqiptar.

Kohët e fundit, ajo ka qenë mjaft aktive me projekte muzikore, kryesisht bashkëpunime. Por nuk lë pas as rrjetet sociale, ku ndan shpeshherë momente të këndshme dhe qesharake

Leave a Reply

Your email address will not be published.