Enca në dilemë çka me veshë

Enca sot n’ Prishtinë, në dilemë çka me veshë.

Enca Haxhiu ka shkruar shpesh se i pëlqen udhëtimet nëpër botë, por destinacioni më i pëlqyer dhe më i vizituar mbetet Dubai.

Përpos Shqipërisë, që është vendlindja e saj, ajo nuk harron që herë pas here ta vizitoj edhe Kosovën, shkruan Kosovarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.