Enca shfaqet provokative, shfaq gjoksun e varur që ka

Këngëtarja shqiptare, Enca Haxhiu është shumë aktive me postime në rrjetet sociale.Ajo njihet edhe për postime të imazheve “hot” ku shumë herë paraqitet pr ovokuese dhe atraktive shkruan indeks online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.