Ëndrra Për Të Mos Lënë Jetim Djalin, I Bëhet Realitet! Lajm I Gëzueshëm Për Nënën 25 Vjeçe

Prej afro 3 vitesh kanceri në mëlçinë e Jonidës kishte marrë përmasa shqetësuese dhe i rrezikonte jetën. Por ishte modeli i bamirësisë mes shqiptarëve, që bëri të mundur brenda javës, shansin për të kuruar nënën 25 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.