Engjellusha Bën Drekën Pë Merak, Bën Fasule E Speca Turshi

Engjellusha bën drekën pë merak, bën fasule e speca turshi

Fasule e speca turshi: Engjëllusha thotë se janë më të mirat për ditë të ftohta.

Fytyrat punlike të estradës janë mjaft transparent me publikun dhe me imazhet që ata ndajnë, që nga veshja e deri tek ushqimi.

Së fundi, ka qenë këngëtarja, Engjëllusha Salihu, që ka treguar përgatitjen e darkës së sotme.

Ajo ka ndarë një fotografi në InstaStory nga sofra e saj ku duken fasule e speca turshi.

“Më të mirat për këto sitë të ftohta”, ka qenë mbishkrimi i artistes ku duket se po i shijon kjo darkë tradicionale

Leave a Reply

Your email address will not be published.