Engjellusha I Vë Pikën Me Këtë Stil Të Ri, Kaq E Bukur Duket

Engjellusha Salihu shfaqet me një stil pak më ndryshe, kaq e mirë duket.

Engjëllusha Salihu qëndron mjaftë aktive në rrjetet socilale duke sjell imazhe për adhuruesit e saj.

Nganjëherë bie në sy për ndryshmiet e rralla që ajo bënë në stilin e saj, shkruanK kosovarja.

Bukuroshja këtë herë ka ndarë një imazh mjaftë tërheqës, ku bije në sy poza e saj.

Kaq e bukur duket, me flokët e lëshuara dhe me fustanin e zi të shoqëruara me disa detaje të bardha, ajo duket për mrekulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.