ENGJËLLUSHA JA KTHEN BUZËQESHJEN GJYSHES

Engjëllusha Salihu, këngëtarja e re dhe shumë simpatike, ka arritur ti fitoi zemrat e shumë njerëzve.

Këngët dhe karakteri i saj i ëmbël, nuk e ka lënë indiferent publikun e gjërë, i cili Engjin e bëri të preferuaren e vetë.
Këngëtarja, është edhe e preferuara e shtëpisë, madje sa herë që shkon tek gjyshja, arrin që tia kthejë buzëqeshjen asaj.

Siç mund ta shihni në këtë foto, ato të dyja shkëlqejnë nga lumturia kur janë pranë njëra-tjetres. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published.