ENGJËLLUSHA RREGULLOHET SI NUSE, KU PO SHKON AJO?

ENGJËLLUSHA RREGULLOHET SI NUSE, KU PO SHKON AJO?
Engjëllusha Salihu gjithmonë komentohet për zërin që ka por edhe për pamjen.

Ajo me përkushtimin që ka tek vetja, në shumë aspekte kalon në lajm.
Së fundi këngëtarja ka postuar një video të re.

Ajo shfaqet e kuruar deri në dëtajin e fundit dhe qenka rregulluar si ‘nuse’, ku po shkon ajo vallë?.

Leave a Reply

Your email address will not be published.