Engji pozon si hyjneshë në fustanin e kuq

Me punën që bën, ajo në shumë aspekte mbetët emër që zgjon kureshtje dhe qëndron në krye të medieve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me një fustan të ngushtë dhe ngjyrë të theksuar, këngëtarja bën dritë dhe duket tejet provokuese.

Për më shumë, binduni me imazhin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.