ENGJI ZBUKUROHET PËR TË DALË NË MBRËMJE, DO T’I ‘ÇMEND’ MESHKUJT ME KËTË PAMJE

Engjellusha Salihu është vajza e këngëtares së njohur, Shyhrete Behlulit.

Ajo ka kohë që ka nisur të ushtrojë profesionin si të nënës së saj dhe po këndojnë së bashku ka do që shkojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published.