Eni Çobani: Meshkujt Shqiptarë Janë Të Tme.Rrshem, E Bëjnë Me Gruan Dhe Me Pas…

Sipas Çobanit, meshkujt shqiptarë reagojnë dh u n s h ë m kur refuzohen, kur u thuhet diçka që nuk u pëlqen dhe kur nuk arrijnë atë që duan.
“Meshkujt shqiptarë janë të dh u n s hë m. Është shumë e vërtetë. Raste të shumta më janë paraqitur. Meshkujt mendojnë se gruaja është diçka e brishtë por që duron gjithçka, madje edhe d h u n n e burrit. . Nuk mund të arrish të th e r ë sh një grua me të cilën ke bërë dashuri.

Shtyp Kur ata nuk arrijnë atë që duan, kur re f uz ohen, apo u thuhet diçka që nuk u pëlqen, ata kalojnë në diçka, që s’kam si ta shpejgoj. Në fillim edhe pse mashkulli komunikon d u n shëm, vajzës i duket sikur e do çm e ndurisht, por kur vijën fëmijët dhe rriten përgjegjësitë, aty nis gjithçka. Ajo që e evidenton që në fillim se është i d h u n shëm mashkulli me të cilin po del, të largohet,”- tha Çobani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.