ENI KOÇI NË PRITJE TË ËMBËL?

Dedikimet mes tyre janë të shumta dhe asnjëri nuk e ka problem të shprehë hapur dashurinë që ka për tjetrin.

Burime nga Kryefjala kanë bërë me dije se këngëtarja është në pritje të ëmbël dhe së shpejti do bëhet nënë me fëmijën e parë.

Prej vitesh tashmë, ata janë në një lidhje të konsoliduar, e tanimë dashuria e tyre do të vuloset me një bebush!
Pak ditë më parë, e motra Greta Koçi ka publikuar këngën “Motra” ku shfaqet bashkë me mamin e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.