Erdhën Në Shqipëri/ Burri Nga Afganistani: Duam Të Ikim, Ku Rrihet Këtu Pa Punë Pa Gjë

Vetëm 3 familje janë dërguar ditën e djeshme, ndërsa pritet që deri më 25 janar të jetë dërguar edhe një grup tjetër. Vonesa e procedurave ka shkaktuar nervozizëm te afganët të cilët duan të largohen nga vendi. Për Fax ata shprehen se nuk duan të qëndrojnë më në Shqipëri pasi nuk kanë të ardhme.

-“3 familje janë dërguar në Kanada dhe unë shpresoj se një pjesë tjetër do të dërgohet deri në fund të janarit, sepse ne jemi këtu pa punë e pa asgjë dhe sidomos fëmijët kanë mbetur prapa me shkollën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.