Erdogan para Mediave!: Me vëllezërit e mi shqiptarë Durrësin do ta bëjmë Antalinë e dytë

Erdogan Para Mediave!: Me Vëllezërit E Mi Shqiptarë Durrësin Do Ta Bëjmë Antalinë E Dytë! Presidenti i Truqisë,

Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tër meti i 26 nëntorit në Shqipëri.“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri

si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton An gjcia e lajmeve Anadolu Erdogan: Me vëllezërit e mi shqipëtar, Durrësin do ta bëjmë Antalin e dytë sht yp relamne mep oshte dhe shi ko p amjet se cfare thote Erdogan per shqiptaret se si do te ndertohet Durresi…..PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI HAPS.IREN REK.LAMUESE TUTJE

Leave a Reply

Your email address will not be published.