Erdogan para Mediave!: Me vëllezërit e mi shqiptarë Durrësin do ta bëjmë Antalinë e dytë!

Erdogan Para Mediave!: Me Vëllezërit E Mi Shqiptarë Durrësin Do Ta Bëjmë Antalinë E Dytë! Presidenti i Truqisë,

Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tër meti i 26 nënt orit në Shqipëri.“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe…..PER TE LEX.UAR ME SHUME SHT,YPNI

Leave a Reply

Your email address will not be published.