F lirtime dhe ngacmime në takim, Azemi ’emocionohet’ nga Rrushja

Mes tyre, u duk kimia që në fillim, ndërsa nuk munguan në asnjë moment ngacmimet ndaj njëri-tjetrit.

Edhe pse ishte takimi i parë, ata diskutuan për shumë tema, përfshirë dhe marrëdhënien intime dhe tërheqjen që Azemi ndjente ndaj konkurrentes, ndërsa më tej, Azemi zbuloi se jeton në një qytet me motrën e Rrushes në Gjermani dhe e ftoi Rrushen të jetojnë atje bashkë, nëse krijojnë një marrëdhënie bashkë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.