Familje Perfekte! Ardit Gjebrea Mbetet Pa Fjalë Nga Surpriza Që I Bëri Joni (VIDEO)

Jon Gjebrea ka su rprizuar të gjithë familjen duke ardhur nga Amerika për të mbështetur të motrën e tij teksa përgatitet për finalen e “Junior Eurovision Song Contest 2021”. Surpizën e bukur e ka treguar Arditi, duke publikuar videon e bashkimit të familjes.

“Joni na ka munguar shumë, por sot ai erdhi pa lajmëruar për të qëndruar pranë motrës dhe pranë nesh në këto momente të ngarkuara plot emocione e përgjegjësi për Annën. E dua familjen time”, shkroi Ardit Gjebrea.
“Junior Eurovision Song Contest 2021” do të organizohet në Paris,

Leave a Reply

Your email address will not be published.