FATMIR SPAHIU PËR NGRITJEN E ÇMIMEVE: MË MIRË ME NXJERR PREJ PËRDORIMIT 5 EURON, S’PO KRYEN PUNË MË

Ai ka propozuar që kartëmonedha pesë (5) euro të hiqet nga përdorimi në treg.

Ngritja e vazhdueshme e çmimeve në Kosovë ka shkaktuar debat të madh muajve të fundit, ku ka pasur ankesa të shumta nga qytetarët, ndërsa së fundmi në mënyrë ironike ka reaguar edhe aktori, Fatmir Spahiu.

Ai në një postim të tij në Facebook ka lënë të kuptohet se tani monedha pesë euro, nuk është duke kryer punë dhe më mirë të largohet nga përdorimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.