Fejohet këngëtarja e njohur, publikon foto me të dashurin

Ajo më nuk është më beqare.

Është fejuar Samanta Karavello.

Djaloshi fatlum quhet Chris Miele dhe ai e ka bërë lajmin e gëzuar të ditur për miqtë e tij duke postuar disa foto në llogarinë e tij në Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.