Femër Më Shumë Stil! Kaq Thjesht Por Kaq Bukur Duket Learta Jakupi Në Postimin E Fundit

Ajo vazhdon të jetojë një jetë të luksit, duke qenë se është pjesë e një familje të njohur.

Learta, është një grua shumë e angazhuar.

Ajo përveç biznesit të saj privat, ajo kujdeset edhe për fëmijët e saj dhe sërish gjen kohën për ti kushtuar kujdesin e merituar vetës dhe ta ketë secilën paraqitje më të bukur se tjetrën./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.