Fëmijët E Saj Rrinin Gjithë Kohës Me Celular, Tablet Dhe Askush Nuk Bënte Asnjë Punë Shtëpie. Por Ja Idea Gjeniale E Mamit Që I Dha Të Gjithëve Një Mësim Të Vyer

Fëmijët i duan pajisjet e tyre dhe nuk mund të jetojnë pa internet, dhe për fat të mirë për prindërit, ata mund të largohen me shtypjen e një butoni. Ajo kja vënë një shënim: Fjalëkalimi i sotëm i WiFi mund të hapet duke dërguar një foto të një kuzhine të pastër. Fotografia e dërguar DUHET të përmbajë një kuti nga ato mbi sobë (për të parandaluar ripërdorimin e fotografive të mëparshme).

Leave a Reply

Your email address will not be published.