Fifi Dhe Adisi Ndajnë Momentin E Lumtur Se Bashku

Pas paraqitjes publike ku shkëmbyen puthje e përqafime përpara shumë të pranishmëve në një mbrëmje muzikore ku Fifi performonte, ajo dhe Adisi nuk kanë vonuar shumë as për foton e parë së bashku.

Ata kanë publikuar në rrjete të tyre sociale duke plotësuar kështu një dëshirë të fansave.

“Paqe dhe dashuri” – është shprehur këngëtarja e njohur shoqëruar me një emoji që tregon kujdesin ndaj “mësyshit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.