Fifi dhe Donaldi diçka po kurdisin

Fifit dhe Donaldi diçka po kurdisin. Të paktën këtë la të kuptohej vetë këngëtarja kur në një nga koncertet e fundit, duke ju drejtuar fansave deklaroi se ka një surprizë për ta.

“Ka diçka të re me Filoqylin, por nuk po ju tregoj do e merrni vesh vetë”, u shpreh Fifi pa zbuluar më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.