Fifi Flet Për Paragjykimet Ndaj Trixës: Ndaluni, Mos Gjykoni Ndjenjat E Njerëzve

Madje u tha se Beatrix është në gjendej të rënduar emocionale që kur u largua nga gara e Big Brother VIP dhe kjo ishte edhe arsye që u tha për mungesën e saj të djeshme në emisionin ‘Fan Club’.

Por ky trekëndësh ka vazhduar të komentohet madje edhe mes personazheve publike.

Një koment dhe për të gjitha paragjykimet që janë bërë për këtë së fundi e ka bërë edhe këngëtarja e njohur, Fifi, e cila po ashtu ishte pjesë e Big Brother VIP.

Në një ‘live’ në Instagram, këngëtarja nga Kosova tha se njerëzit asnjëherë nuk duhet gjykuar për ndjenjat e tyre dhe se nuk është në rregull ajo që po bëhet ndaj Beatrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.