Fifi Reagon Pas Ndarjes Së Donaldit Dhe Beatrixit

Kjo u kuptua qartë mbrëmë kur ai i tha direkt që është më mirë të vazhdojë vetëm.

Kjo ka bërë që një prej mikeshave të Trixës, Fifi të reagojë.

Ndonëse ajo i ka të dy miq shumë të mirë, përmes një postimi i ka dalë në krah Trixës, e cila sigurisht se nuk do të kalojë situatën emocionale më të lehtë të mundshme.

“Bebi jem, jam këtu” – shprehet Fifi përmes një inserti me momentet më të mira brenda shtëpisë të saj dhe Beatrix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.