FIFI SJELL FOTO TË TE DASHURIT: NJERIU IM I PASHËM

FIFI SJELL FOTO TË TE DASHURIT: NJERIU IM I PASHËM
Fifi dhe Adis Patushi po shijojnë romancën e tyre.

Nuk mungojnë as dedikimet e shpeshta për njëri tjetrin më fjalëet më të bukura.
Së fundmi ishte Fifi ajo që publikoi një foto të Adisit.

”Njeriu im i pashëm” shkroi ajo shoqëruar me një emotikon me zemer./Info Kosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.