FILMOHET NJE KRlJESË E ÇUDlTSHME DHE GJIGANTE, REAGIME TË SHUMTA NGA RRJETI

Në datën 2 ja nar një person me emrin Austin M. Craig ngarkoi videon në YouT ube, dhe më pas e shpërndau edhe në rrjetet sociale ku pati shumë reagime.

Në videon e shkurtër, Craig u mrekullua me atë që duket të jetë një krijesë jashtëzakonisht e madhe duke u hedhur nga një majë e një mali.

Është ende e paqartë se çfarë është kjo krijesë.

Shikojeni

Leave a Reply

Your email address will not be published.