Flet regjisori që bëri 10 filma me Zelensky, tregon si ishte ai si aktor

Regjisori amerikan i filmit, David Dodson, i cili ka punuar në 10 filma me presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky, ka folur për punën me të.l

Ai tha se ishte i njohur si një person satirik dhe komedian televiziv para se të merrte postin e presidentin në vitin 2019, transmetonIndeksonline.
Image may contain Human Person and Face
I njohur me rolin e tij në ‘Servant of the People’, serial ky i cili e lujati rolin e një mësuesi në shkollën e mesme që e çoi në presidencë pas një video të një student ku e denonconte korrupsionin zyrtar në Ukrainë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.