FlLMOl NUSEN ME KUNATlN, BURRl l TRANSMETON VIDEON NË DITËN E DASMËS

Të kryesh një pabesi dhe të prishësh lidhjen e ekskluzivitetit që nënkupton një martesë është padyshim një veprim që ka të ngjarë të ketë shumë pasoja për personin e mashtruar. Por disa vendosin të mos qëndrojnë të cloistered në trazirat e trishtimit të tyre dhe preferojnë ta ekstremizojnë zemërimin e tyre me keqdashje, siç është rasti i kësaj historie që ndodhi në Kinë. Një burrë gati të mar tohej, zbuloi përmes një video antikët e të fejuarit të tij me kunatin e tij.

Zemërimi i njeriut të mashtruar është shndërruar në një ide hakmarrjeje që do ta shndërrojë “ditën më të lumtur të jetës së tyre” në një fiasko të vërtetë. Historia e tyre u transmetua nga kolegët tanë nga Dailymail .

Leave a Reply

Your email address will not be published.