Fotografi Të Rralla Të Ramush Haradinajt Me Ish Të Dashurën, Para Se Të Ma rtohej Me Anitën (FOTO)

Ju të gjithë e njihni bashkëshorten e Ramush Haradinajt, Aniten. Çifti Haradinaj janë martuar para shumë vitesh dhe kanë tre fëmijë.

Ata janë njoftuar gjatë kohës sa Anita ishte gazetare kurse Ramushi kryetar i AAK-së. Nga takimet zyrtare nisi edhe lidhja mes tyre që u kurorëzua me martesë.

Por para se të dashurohej me Aniten, Haradinaj kishte një të dashur tjetër me të cilën kishte mbajtur lidhje të gjatë.

Haradinaj u njoftua me Joanna Carsson me të cilën krijuan një lidhje e cila zgjati për disa kohë. Haradinaj, sic ka treguar vet në librin “Rrëfimi për luftën dhe lirinë”, ka bashkëjetuar me Joannën,shkruan Magazina.al

Madje lidhja mes tyre nuk është shkëputur as kur Haradinaj la përendimin dhe erdhi në Kosovë për t’iu bashkuar luftës për liri

Leave a Reply

Your email address will not be published.