Franca e konfirmon se më 23 qe rshor do të diskutohet liberalizimi i vizave

Ministria e Jashtme e Francës e ka konfirmuar se më 23 qer shor në Samitin Bashkimi Evropian – Ballkani Perëndimor, do të diskutohet liberalizimi i vizave.

Kjo ministri në një përgjigje thekson çështja e liberalizimit të vizave për Kosovën do të diskutohet në takimin mes Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor, i cili do të mbahet më 23 qer shor në Bruksel.

MPJ e Francës në faqen zyrtare të saj ka publikuar një pyetje, në të cilën thuhet se Kosova po e fajëson Francën se po e ngadalëson këtë proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published.