Frangu zviceran barazohet me euron

Pas shumë paralajmërimeve, frangu zviceran është barazuar me euron. Kështu shkëmbehet në shumë tregje ndërkombëtare, përcjell albinfo.ch.

Një CHF është 0,9968 euro dhe një euro është 1,0032 CHF. Ky informacion u përditësua për herë të fundit më 6 mars 2022, në orën 12:05, sipas kohës evropiane, shkruajnë mediat e huaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.