GENTA ISMAJLI BËHET NËNË PËR HERË TË PARË

Këngëtarja, Genta Ismajli ka disa ditë që është bërë nënë, ajo dhe i dashuri i saj Huseyin Usta janë bërë prindër të një vajze dhe një djali.

Një burim i afërt me këngëtaren, ka thënë për mediumin Koha së këngëtarja ka disa ditë që ka lindur, madje ajo është shumë mirë së bashku më binjakët e saj.
Ky burim gjithashtu thekson, së këngëtarja së bashku me Ustan kanë vendosur t’i mbajnë fëmijët larg mediave, duke mos eks pozuar asgjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.