GENTA ISMAJLI DHE GRUAJA E CRISTIANO RONALDOS KANË NJË TË PËRBASHKËT QË E ZBULUAN SË FUNDI

Si Genta Ismajli gjithashtu edhe Georgina Rodriguez do të marrin epitetin nënë.

Kjo për faktin se të dyja figurat publike janë shtatzënë.
Vetëm se, Genta Ismajli po bëhet nënë për herë të parë, kurse Georgina për herë të dytë.

Theksojmë se, gjatë këtyre muajve të

shtazënisë, si Genta Ismajli dhe Georgina kanë një të përbashkët pasi të dyja po sjellin në jetë binjakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.