GENTA NDRYSHON TËRËSISHT PAMJEN PASI U BË NËNË

Genta Ismajli së fundi është bërë nënë për herë të parë.

Këngëtarja e mirënjohur, ka ndryshuar pamje në flokë.

Para pak javësh, Genta solli në jetë binjakët dhe ky ndryshim e freskoi atë me epitetin e ri e të qenit nënën.

Blue Ivy dhe Icon janë fëmijët e saj dhe Usta, për të cilët po presim fotografi pasi ata tashmë kanë edhe llogari zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.