Gëzim I Papërshkruar”. Ministrja Manastiliu Jep Lajmin Qe Gezoi Te Gjithe

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka dhënë lajmin e bukur se një familje shqiptare ka mirëpritur sot fëmijën e tyre të 9-të.

“Gëzim i papërshkruar për familjen Suka me ardhjen në jetë të Emanuelit, fëmijës së 9 të familjes Falenderim prof. Astrit Bimbashi dhe ekipi i maternitetit “Koço Gliozheni” për shërbimin e shkëlqyer.

Familja e Emanuelit përfiton menjëherë bonusin e bebes 120,000 lekë të reja, mbështetjen direkte për çdo të porsalindur”, shkruan ministrja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.