Gëzimja ndan momentin më të mirë me vjehrrën dhe nënën

Sot, në një imazh të publikuar, ajo shihet që kalon kohë bashkë me nënën dhe vjehrrën e saj.

Në një ambient të bukur, Gëzimja ndan momentin më të mirë me personat më të rëndësishëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.