Gili marton djalin, kështu po duket nusja në fustanin e bardhë

Sot është shënuar një datë e veçantë në kalendar pasi dita, muaji dhe viti përfshijnë numrin dy dhe zero (22.02.2022).E pikërisht në këtë datë të veçantë i dha fund beqarisë djali i këngëtares së njohur, Gili dhe kompozitorit të njohur Ilir Berani.

 

Këngëtarja dhe kompozitori kanë postuar një foto të çiftit ku iu kanë uruar lumturi dhe fat në jetë.

Çifti dashurinë e tyre e kanë kurorëzuar në Maldive.

Në fotot e postuara përgjigje ka kthyer nusja e tyre Herolina ku i ka shkruar këngëtares: Të duam

Leave a Reply

Your email address will not be published.